ΕΤΑΙΡΟΙ

MAKRO Consult

Η ΜAKRO, είναι μια διεθνής εταιρία συμβουλευτικής διαχείρισης που ιδρύθηκε το 1984 Δραστηριοποιείται στους ακόλουθους  τομείς: επιχειρηματική ανάπτυξη , προώθηση, διεθνές εμπόριο, ανάπτυξη και υλοποίηση νέων επενδύσεων, επιχειρηματικές δραστηριότητες,  συγχωνεύσεις, ανάπτυξη επιχειρηματικότητας, δημιουργία νέων επιχειρήσεων, εκπαίδευση σε επιχειρηματικά μοντέλα και σχεδιασμό, οικονομική διαχείριση και επιχειρηματικότητα, με ιδιαίτερο έμφαση στην επιχειρηματική ανάπτυξη στους τομείς κατασκευής και τουρισμού.

 

Η ΜΑKRO προσφέρει  υπηρεσίες συμβουλευτικής διαχείρισης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε διάφορες βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής, κατασκευής και του τουρισμού σε διάφορες περιοχές, ιδιαίτερα στις λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  στοχεύουν στις ανάγκες τους στα πλαίσια της ανάπτυξης,  διεθνοποίησης και του παγκόσμιου ανταγωνισμού.

Ιστοσελίδα: http://www.makroconsult.com.tr

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

E- Learning Platform

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

 Επικοινωνία

  Πατρόκλου 1 & Παραδείσου,

  151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα

  Τηλ..: +30 210 6822606 Fax: +30 210 6894576

  Internet: www.action.gr  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.