DESPRE PROIECT

ACTIVITATEA 5 – TESTAREA ȘI FINALIZAREA MATERIALELOR DE TRAINING

Obiectivele activității:

- Testarea platformei de e-learning și a materialelor de training, cu scopul de a identifica eventualele greșelile, bug-uri etc.
- Analiza rezultatelor, eficienței și viabilității modulelor din fiecare țară parteneră
- Efectuarea acțiunilor corective (atât pe platformă, cât și asupra materialelor de training), înainte de începerea testării.

Metodologia:

- Prima versiune a modulelor de training va fi testată într-un grup restrâns ( 10-15 participanți), pentru a putea identifica eventualele greșeli sau probleme (tehnice sau privind conținutul), înainte de a prezenta rezultatele proiectului publicului larg.

- Cei 10-15 utilizatori din fiecare țară se vor înregistra pe platformă și vor testa platforma și materialul, oferind feedback.

- Acest feedback va fi analizat, iar acțiunile corective vor fi efectuate înainte de începerea sesiunilor de training cu publicul larg.

- Feedback-ul va fi asigurat prin intermediul unui chestionar specializat, elaborat înainte de începerea sesiunilor de testare.

- Chestionarele vor fi completate în timpul fazei de testare, sub îndrumarea acelorași traineri care vor fi ulterior responsabili cu sesiunile de training propriu-zise.

- Rezultatele testării vor fi analizate, pentru a evalua nivelul de dezvoltare al modulelor și al platformei și pentru a vedea în ce măsură au fost atinse obiectivele propuse prin proiect.

- După efectuarea acestei analize, modulele de training vor fi revizuite.

Login Form

E- Learning Platform

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

 Contact

  1 Patroclou & Paradisou Str.,

  GR-151 25 Maroussi, Athens, Greece

  Tel.: +30 210 6822606 Fax: +30 210 6894576

  Internet: www.action.gr  E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.