ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΤΤΟΝΙΑΣ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Λεττονίας (LCCI) είναι ένας μη κυβερνητικός, εθελοντικός οργανισμός ο οποίος φέρνει σε επαφή εταιρίες από διαφορετικούς τομείς. Το  Επιμελητήριο (LCCI) προωθεί ένα ευοίωνο επιχειρηματικό περιβάλλον,  εκπροσωπεί τα οικονομικά συμφέροντα λεττονικών επιχειρήσεων και προσφέρει υπηρεσίες επιχειρηματικής προώθησης.  Το Επιμελητήριο βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με κυβερνητικούς οργανισμούς  και τοπικούς φορείς και συμμετέχει σε προτάσεις με θέμα της εμπορική νομοθεσία.

 

Το LCCI διαθέτει πάνω από 1000 ενεργά μέλη στη Λεττονία και 40 βιομηχανικές ενώσεις.

 

Το LCCI διαθέτει ένα εκπαιδευτικό κέντρο, το οποίο παρέχει πληροφόρηση και κατάρτιση με τη μορφή μαθημάτων, σεμιναρίων και ημερίδων σε προσωπικό που ασχολείται με τη Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση και σε διευθυντές μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στο διάστημα από το 2005 έως το 2010 το LCCI συμμετείχε σε περισσότερα από 30 διεθνή προγράμματα, σχετικά με την κινητικότητα των επιχειρηματιών και των διευθυντών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και του προσωπικού της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, σε προγράμματα κατάρτισης, διαπολιτισμικής επικοινωνίας, αποδοχής ατόμων με διαφορετικό πολιτισμό, κλπ.

Ιστοσελίδα: http://www.chamber.lv

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

E- Learning Platform

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

 Επικοινωνία

  Πατρόκλου 1 & Παραδείσου,

  151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα

  Τηλ..: +30 210 6822606 Fax: +30 210 6894576

  Internet: www.action.gr  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.