ΕΤΑΙΡΟΙ

Eurosuccess Consulting

Η Eurosuccess Consulting, μέσω μιας δυναμικής ομάδας νέων επιστημόνων παρέχει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών το οποίο απευθύνεται στις ανάγκες των σύγχρονων Κυπριακών επιχειρήσεων σε θέματα όπως είναι η καινοτομία και η τεχνολογία. Η EUROSUCCESS αναγνώρισε, από τα πρώτα βήματα της λειτουργίας της, την ανάγκη δημιουργίας δεσμών μεταξύ της Κυπριακής οικονομίας και της ευρύτερης Ευρωπαϊκής αγοράς και δίνει μεγάλη έμφαση στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που δημιουργήθηκαν από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Σήμερα η EUROSUCCESS προσφέρει υπηρεσίες στο Δημόσιο, καθώς και στον Ιδιωτικό τομέα της Κύπρου. Επίσης συμμετέχει ενεργά σε διεθνή σχήματα, μέσω ενός δικτύου συνεργατών στο εξωτερικό, με βάση την έντονη προηγούμενη εμπειρία του ιδρυτή της.

 

 

Η EUROSUCCESS στοχεύει σε μια συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών της, καθώς και στην ανάπτυξη της ομάδας της η οποία θα δώσει την ευκαιρία να ενισχυθεί η εξειδικευμένη γνώση του επιστημονικού τομέα της.

Ιστοσελίδα: http://www.eurosc.eu

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

E- Learning Platform

Supported by the DI-XL project related with the dissemination and exploitation of LLP results through libraries

 Επικοινωνία

  Πατρόκλου 1 & Παραδείσου,

  151 25 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα

  Τηλ..: +30 210 6822606 Fax: +30 210 6894576

  Internet: www.action.gr  E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.